Csillagösvényen

Új év, új blog.. Köszöntelek 2012! Nagy álmokkal, új tervekkel és célokkal, erős hittel, készen minden kihívása. Mindig tovább kell menni az úton. Jöhet az új kaland! :) S ha netalán a világnak jövőre vége lenne (2012)... a csúcson kell abbahagyni- mondják. S az elmúlt másfél évben én megmásztam egy magas hegyet... szépreményű magyar bevándorlóként, Angliában. Védával :)

Sports Tracker

HUN-UK

2012.06.29. 20:52 nikol&véda

Készülődés

Július elsején megkezdődik a három hetes nyaralásunk!
Az egész hónap ennek az izgalmaival és készülődésével telt úgyhogy minden másra kevesebb idő jutott.
Maki megkapta az új utazó boxát.

makiaboxban.jpg

Busszal és autóval szeljük át Európát. Németországig az Utitárs 2010 szállít bennünket kényelmes kisbuszával. Észak-Németország a cél ahol édesanya, hugi és a kutyák társaságában töltünk pár napot egy tengerparti kisvárosban, Grömitzben.

ortsplan_groemitz_gr.jpg


A szállás a kutyastranddal szemben van éppen. Jól hangzik hogy kutyafuttató helyett 5 napig kutyastrandra hordom majd a makit :)


Nagy az izgalom mert ha minden jól megy haza is keveredünk. Még nem nagyon akarom elhinni hogy több mint egy év után újra Magyar földre lépek, tücsök ciripelést hallgathatok és Eger kis utcáin sétálhatok. :)


Bőröndök nagyjából készen. Vasárnap indulás.


Óó, a Véda pedig éppen ma négy éves! :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagosvenyen.blog.hu/api/trackback/id/tr314613691

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása