Csillagösvényen

Új év, új blog.. Köszöntelek 2012! Nagy álmokkal, új tervekkel és célokkal, erős hittel, készen minden kihívása. Mindig tovább kell menni az úton. Jöhet az új kaland! :) S ha netalán a világnak jövőre vége lenne (2012)... a csúcson kell abbahagyni- mondják. S az elmúlt másfél évben én megmásztam egy magas hegyet... szépreményű magyar bevándorlóként, Angliában. Védával :)

Sports Tracker

HUN-UK

2012.07.13. 21:21 nikol&véda

Nyaralás - Grömitz

Észak-Németország, Balti Tenger, homokos tengerpart. A hőmérséklet pont megfelelő, habár a vízé 18 foknál nem nagyon kúszik feljebb, így éppen csak elviselhető.
Grömitz közkedvelt üdülőhelye a németeknek. Édesanya gondozottjának is itt van apartmanja, ahogyan nagyon sok más, főleg idősebb vagyonosnak akik hónapokat töltenek el itt nyáron.
A strand és a part meseszép, a sok butikkal, kávézóval, étteremmel. S amiért külön piros pont jár ennek a helynek az pedig az, hogy rengeteg turista érkezik ide kutyával. Németországban még Angliánál is 'modernebbek' az emberek ilyen téren, ugyanis bevásárlóközpontokban is és bárhol lehet kutyával együtt mozogni.
Grömitzben külön strand terület van kutyásoknak a parton! Micsoda kényeztetés ez :)

DSCF2541.JPG


Felejthetetlenek maradnak a reggeli tengerparti séták

DSCF2622.JPG

DSCF2612.JPG

és a kikötő mögött felfedezett vadregényes táj

DSCF2605.JPG

DSCF2714.JPG

És persze mindenben a legjobb, hogy hosszú idő után újra kicsit együtt lehettünk.
Hugi, Édesanya, Én, na és persze a kutyák.
groemitz.JPG



Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagosvenyen.blog.hu/api/trackback/id/tr304655619

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása