Csillagösvényen

Új év, új blog.. Köszöntelek 2012! Nagy álmokkal, új tervekkel és célokkal, erős hittel, készen minden kihívása. Mindig tovább kell menni az úton. Jöhet az új kaland! :) S ha netalán a világnak jövőre vége lenne (2012)... a csúcson kell abbahagyni- mondják. S az elmúlt másfél évben én megmásztam egy magas hegyet... szépreményű magyar bevándorlóként, Angliában. Védával :)

Sports Tracker

HUN-UK

2012.03.18. 19:54 nikol&véda

Események

A héten szabadságon voltam így meglehetősen sok minden történt Véda háza táján.
Bence barátunk látogatása volt a fő esemény, mancsot mondtunk Angliában is!

IMG_9154.JPG
A csapatnak bővül a külföldön szerencsét próbálók része, így itt is egy kis közösséget alkotunk. Az kérdéses ki mennyire szeretné a terápiázást itt folytatni, és hogy milyen lehetőségek vannak..

Családi napi rendezvényen is részt vettem amiről korábban már ejtettem szót karácsony környékén. Most farsangi mulatságot rendezett a Magyar Kultúra és Örökség Alapítvány. Ezek a rendezvények elsősorban a kicsikről szólnak, de felnőtteknek is kikapcsolódás és lehetőség találkozásokra és beszélgetésekre itt élő magyarokkal. Én nagyon élvezem úgyhogy igyekszem bevonódni.

 

Kirándulásokban is bővelkedett ez a hét, körülbelül (ha a Londoni utat nem számolom) 46km-ert tettünk meg három alkalom alatt. A legutóbbi rendhagyó volt, ugyanis társaságot kaptunk.

gab.jpg
Először sikerült kutyás túrát összeszervezni itteni barátokkal, úgyhogy egy kellemes napot töltöttünk együtt 22km-en, a Rickmansworth-i tavak körül.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagosvenyen.blog.hu/api/trackback/id/tr164324307

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása